Last song




Jaha, då fukar det inte! Jag mms-bloggade i dag, gick inte så bra, då varken kort eller text har kommit till mig sida.. Har mailat VK, får se om dom kan fixa till det. (inte första gången det händer)

Skrev lite om sommarens första ute glass och mys i solen med Rasmus i dag. Och JA, jag åt glass. Men det kommer när mms:et kommer…

Förövrigt så har jag jobbat i dag, hann inte så mycket skola, men det tar jag efter jobbet imorn och efter tandläkaren på fredag. Så det är lugnt. Var på bio i kväll med go-S. Filmen var Last song. Helt klart bra. En typisk kärleksfilm. Flicka möter pojke, de blir kär, flicka vågar inte öppna sig, det blir nått bråk. Dom hittar tillbaka, pluttinutt och sött! Jag gillar. Och alla ni som gillar det, gå på denna film när den kommer ut, men glöm inte näsdukar, det var tårar, snor och runnenmaskara. Och man får inte klaga på ”ögongodiset” som erbjöds. Eller?




S kom med en klockren kommentar när filmen var slut.” –Ja, man märker ju att man blivit äldre, collage, ja jo. Nä, Ja är int bitter!”

                            Tack för en trevlig kväll S!




Valborg i helgen. Stora planer? Själv blir det uni och kolla på brasan, som vanligt sen vin och lite mys på kvällen. Lördag har vi lovat bort oss till mamma, vi ska hjälpa henne att flytta ett äppelträd med rötter och allt, det kan bli kul, efter det bjuds det på grillat. Så helgen är nått jag ser framemot att få spendera med vänner och familj.



Over and out!




Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.