Utgång och huvudvärk…..




I fredags var en hemsk dag! Jag trodde seriöst att skallen skulle gå sönder! Jag hade funderingar på att borra ett hål i huvudet, så trycket skulle lätta! Alvedon forte i 3 veckor, HELA tiden är nog INTE bra!? Jag låg hur som bara i soffan och såg på tv, men kunde inte läsa texten, det var alldelens suddigt.. Ser framemot läkartiden på onsdag.

Lördag var lite bättre. Vi var och köpte ett nytt vardagsrumsbord som vart jättefint. N syster C var här på tacos. Sen kom S hit och fick med min ut, vi mötte upp K och E och for på TC, Rätt kul att bara komma ut en stund, se lite folk.

Mådde helt bra på söndag morgon, med efter att dagen gick så kom ”skallebangen” tillbaka.. K-Å fyllde år och det firade vi med mat på kina, gott och bra sällskap.

Måndag i dag…. Suck! Skallen gör sig väl påmind och skolan blir lidandes.. Har biljetter till Beck i kväll som jag och N ska gå på. Den är på svenska så det kommer ej vara någon text, tur det. Inte för att jag behöver läsa texten på engelska filmer, men finns det text är det som om man måste läsa den… Hur som. Alvedon verkar inte funka mer och jag är L_E_S_S på att ha ONT i skallen! Vill ha onsdag NU!

Tack alla för en trevlig helg!

4 kommentarer

  1. Jennely

    Du kanske skulle gått till en optiker också för att kolla upp synen?! För huvudvärk är ju ett starkt tecken på att man kan ha fått försämrad syn. Hoppas läkarbesöket på onsdag ger något iallafall.

  2. Maria Eriksson

    Svar till Jennely (2010-05-10 14:06)
    Jag har inte några problem med synen, optikern sa att jag hade perfekt syn. Så det är bra.

    Huvudvärken beror på något annat, får se om dom kommer på nått imorn när jag ska till läkaren.

  3. Maria Eriksson

    Svar till Therese (2010-05-10 15:58)
    Jag har som svårt att ta tabletter, gillar det inte. Så jag ska pröva, om en ipren funkar, för bara alvedon börjar sluta fungera nu… TAck för tipset!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.