Läkarbesök och Maria Montazami….




I dag var jag på det efterlängtade läkarbesöket! Det gjordes massa tester och undersökningar. Sen lämnade jag provet och ska nu vänta 2 veckor. Då ska jag få göra en ”skallrönken” och sen träffa en specialist på nevro. Fick några tabletter som ska hjälpa mig att stå ut med smärtan, hoppas dom funkar, så jag orkar med skolan och livet i dessa två veckor tills jag träffar nästa läkare..

I dag kom Y med dotter A på besök. Vi åt middag och jag gjorde en äppelpaj till efterrätt. Barnen lekte och vi vuxna snackade lite skit. Skönt att umgås med kompisar, som jag sagt förr, så är jag lite dålig att ta mig tid till det. SÅ det är bara att komma hit och umgås! Tack Y för i dag! Jättekul att träffa sig och din underbara söta dotter!

Igår var det svenska hollywoodfruar och självklart satt jag framför tv:n! Har nog sagt det förr men Maria Montazami är hur skön som helst! Snacka om personlighet! Inte någon dum Hollywood brud. Hon står för den hon är, för hur hon ser ut och hon har klass och integritet! Nått som många rika i Hollywood tappar bort. Sen är jag imponerad att hon och hennes man, Kamran, har varit gift i 22 år och får det att funka med kärlek och allt i den miljö som dom bor i! Maria = Love! Har börjat följa hennes blogg, kolla in den, http://amelia.se/blogg/maria-montazami/

Nu är det ledigt, långledigt! Vi ska passa på att vara ute och njuta i solen, spela spel och cykla. Får sen, kanske det blir en picknick om vädret tillåter! Kommer vara mysigt! N har åkt hem till Örebro, så jag är gräsänka tills på söndagkväll. Så jag passar på att ha ett tupperware demo hemma och träffa lite kompisar. Jag och Rasmus ska även på bio i helgen och ett besök på stan med glass i solen, OM vädret tillåter det vill säga! 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.