Svenska hollywoodfruar = Maria montazami




Insåg det nu, att det blir en säsong till och självklart kommer Maria Montazami vara med, det gör de hela värt att kolla på. Gillar verkligen henne! Går inte ett avsnitt med henne utan att man får skratta och samtidigt ger hon alltid en något att fundera på. Ska bli kul att få följa henne ett tag till! Inspirerande person med bra värderingar! Fler såna i Hollywood!




         Följ hennes blogg på http://blogg.amelia.se/maria-montazami/




Över till oss dödliga då. Var hos B i tisdags kväll och såg Alice i underlandet, måste säga att den var bättre än jag trodde den skulle vara. Insåg också att Johnny Depp spelar knäpp i många filmer, såg kalle och chokladfabriken, där var han inte heller helt 100.

 



Annars är det stora planer på G. Ligger i för att försöka fixa allt till det bästa samtidigt som jag bollar 2 jobb och 100% skola. Jag klagar inte, tycker det är rätt kul, vissa saker iaf. Mer info kommer om detta, men STORT är det! Och roligt kommer det att bli! (Nej, jag är inte gravid, som många tror)

Det jag har att se framemot förutom det stora som är på G är ju att vi snart får semester 2 veckor tillsammans hela familjen denna gång, det ska bli mysigt. Vi tar våra väskor och åker till Kroatien och möter upp mamma och k-å på deras bröllopsresa. Slappa, äta gott, sola och inte behöva tänka på någonting i 2 veckor! –Underbart!

Ta hand om er och era kära!


En kommentar

  1. Erika

    Jag säger såklart också kram och grattis, även om jag trodde att det var något man gjorde efteråt 😉

    På tal om hollywoodfruar! Har du lite att göra någon dag så kan man se både Norska och danska versionen på tv3:s hemsida! Norska hollywoodfruar ligger alla avsnitt ute. Danska hollywoodfruar har det hunnit komma en, det är dock en svensk berättarröst så man undrar ju om det är en helt svensk produktion. Men allt är textat iaf så man fattar 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.