Sol, bad och? Jobba…




Är det bara jag som känner att alla stressar över att hinna så mycket som möjligt på sommaren? Man ska träffa släktingar, åka på äventyr med vänner, hitta på nått man familjen, bada, sola, fiska, grilla mm mm mm… STRESS!

Jag som jobbar hela sommaren (var ledig 2 veckor) känner mig stressad av att alla ska hitta på saker hela tiden, det blir som en tävlig om vem som har hunnit göra flest saker under semestern.

När barnen kommer tillbaka till skolan frågar fröken vad alla har gjort och alla barn får berätta. Hur går det då när vissa barn, vars föräldrar inte har råd att göra nått, ska berätta att dem bara varit hemma medans kompisarna har varit i andra länder, lekt på Legoland, fiskat upp en jättefisk och badat i Döda havet?

Hysterin tycker jag bara blir större för varje år. –Ja, vi var en vecka utomlands förra året, så i år blir det 2 veckor och vi ska även hinna med…..



Nä, jag njuter med familjen och vänner i lugn och ro dem dagar jag är ledig och stressar inte runt för att hinna. Vi har varit utomlands och haft semester 2 veckor, resten av sommaren kommer jag bara njuta och hoppas på bra väder. All stress lägger jag åt sida, DET är semester för mig, att inte behöva stressa över jobbet, saker som ska in till skolan, vänner som ska underhållas och saker man ska göra.

Lägg er ner i hängmattan och känn lugnet komma över er, ta ett djupt andetag och var nöjd för livet.

Själv åker jag på jobbet 😀

En kommentar

  1. Erika

    haha vilken bild! snacka om att hon kommer att se ut som kassler sedan..

    Annars kan jag inte annat göra än att hålla med om allt du skrev!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.