Lycksele Djurpark…




I måndags var jag och Rasmus iväg till Lyckseledjurpark med H och B. Vi hade fint väder och trevligt hela dagen. Killarna tyckte helt klart att det var kul. Titta på massa djur, leka med varan och ha picknick.

Sen var det vissa saker som man kommer minnas mer än andra, t.ex. att vi klappade på små björnungar och att dem slickade på oss, det tyckte vi vuxna var lika coolt som barnen tror jag!
En annan sak som man kommer komma ihåg var att Rasmus blev biten av en Kronhjort ??… Trodde det var vi som skulle äta dom, inte tvärtom, men ok. Det gick bra, lite röda mäsken och nått blåmärke samt lite svälld dagen efter, tur han hade långärmat, annars hade det nog blivit blodspill.
   



                   (Sekunderna innan Rasmus blir biten)

 




             (Denna höll på att äta upp min son! DramaQuin!)

 

Nått annat lite roligare var när jag och H sitter och pratar och barnen leker i ”Lyckoland” som dem har där. Så leker killarna med en båt som man står på och drar sig över till andra sidan, dem samlar stenar på den och jag å H säger pratar om att barnen iaf inte ramlar in….
Så ska man ju inte säga, för vipps så står Rasmus i vattnet… Jaha tänker jag, lite vatten har väl inte nått dött av. Och sekunden senare gör B en vurpa runt och landar med rumpan ner i vattnet. Ja vad kan man göra annat än att skratta!




Och inte nog med det, när vi sen skulle gå, så skulle Rasmus kasta upp sina blöta gympaskor på bryggan och MISSAR! Rätt ner i vattnet!




(Jag står och fiskar upp BLÖTA skor och försöker få dem upp på land)




                                     (Fin killarna)




       (Alla hittade vi våra favoriter och detta är mina! SÖT!)




                     (Sälarna hade uppvisning för oss)



                  (Jag och Rasmus passade på att åka ”båt”)




                   (Och alla slängde vi oss ut över vattnet)




               (Mammorna kan ju inte vara sämre, klart vi provar!)




(Dock var det bara jag som vågade åka den STORA rutschkanan)




                                   (Jag, B och Rasmus)




                                 (H, B och Rasmus)

På vägen hem for vi självklart förbi Dollar store, det är ju som ett måste när man lix är där. Det vart presenter till hela familjen, tom Arla fick paket!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.