lite njuuuws

Jahapp, för er som missat detta så bor huserar jag numera under Skolgatan 2A (och inte 2C). Stambytet tar nog längre tid än väntat. Fyra till sex veckor är det sagt men nu har jag varit utan min egna lägenhet i ca tre och de har inte ens börjat kakla. Nåväl Man bygger inte Italienska huvudstäder över en natt va?

vad mer? Jo Gud har mjällat ner oss alla och lagt ett fult, äckligt, kallt och helt värdelöst snötäcke under våra fötter. iofs så blir det renare luften fräschare och det knarrar lite härligt under våra fötter men varför i helvete ska det vara så förbannat KALLT!?

Nu när kyan börjar tränga på behöver man en varm och skön vinterjacka och detta har jag varit smart nog att tänkt på (jag som är känd för min goda planering och förhållsamhet).

tyvärr får jag inte tag i någon bild för tillfället så ni fårchecka in mig när jag är ute och går.

I övrigt finns det inte så mycket mer att berätta. eller jo föresten, ny mössa, vill ni ha en likadan, eller en annan så titta förbi hos Katrin, hon stickar en åt dig för en liten slant.

 

http://www.katrinbawah.se

En kommentar

  1. Elina

    Haha, du får nog vänta ett bra tag innan badrummet är färdigt. Jag var förbi roberts lägenhet igår och då var toa och handfat installerat, men varken dusch, skåp eller det andra satt där. Och hur lång tid har det tagit? typ 8v? Sjukt drygt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.