Skor; Kan man ha för många?

en, två, tre , fyra, fem, sex, sju, åtta, nio, tio, elva, tolv…

…Detta är antalet (till vardagligt bruk) skor som jag äger, räknar man in de skor ämnat för lite mer formella förhållanden samt löparskor så rör det sig om ett tjugotal skor kan ja tänka mig. Är du som jag, skoälskare så kommer du formodligen till en punkt där du stannar upp, känner efter och frågar dig själv; "har jag för många skor?"

Jag kan endast svara för mig själv, detta förutsätter ju också att det faktiskt finns ett svar på denna fråga. Personligen anser jag att en fråga individuellt riktad kräver ett subjektivt svar, så återigen kan ja endaast hänvisa till mina egna tankar och funderingar.

Först och främst, Jag som kille är i ett underläge. Det finns inte bara tusentals fler modeller för kvinnor att välja mellan, prisskillnaden är ofantlig. Därför har jag inte samma ekonomiska möjlighet att köpa skor i den takt en skoälskande kvinna kan. Min "samling" på ett tiotal skor består till större delen av sneakers. Priserna ligger runt tusenlappen paret och som sagt jag är inte miljonär. Många av er kanske tycker att tolv par skor är mycket. Man skulle kunna anse att det finns ett oerhört överskott person-bruksmässigt. Detta kan även jag hålla med om. Dock kan jag tycka att i vardagen kan det finnas olika situationer och tillfällen som kräver olika skor.

 Favoritfärgen är vit, fråga mig inte varför det råkar bara vara så. Visst de blir lätt skitiga på sommaren men hey, det finns tvättmaskiner! Avslutningsvis vill jag påpeka att jag inte tycker det är fel med att ha många skor, Tvärtom, det sägs att det visar rätt mycket om ens karaktär vilka skor man har på sig. Kanske inget jag skulle hålla med om eller föra fram som argument för att ha många skor. Slutligen vill jag fråga er en fråga.

hur många skor har du?

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.