Umeå nästa!

Jaha då håller jag på att flytta, destination Umeå. Har packat och städat nu konstant i en vecka och idag fick jag fram bilen under 1 ½ meter snö. Det känns dock som om jag har hur mycket som helst kvar att göra innan jag är färdig.

En annan fundering. Hur i helvete kommer det sej att jag kan ha så jävla mkt kläder. Alltså ja visste att ja har mkt kläder men inte SÅ HÄR jävla överdrivet mkt. Det tar fan aldrig slut. Det är lass på lass på lass som jag kör hem till föräldrarna. Själv tycker jag att min packning till Umeå inte består av mer än ett par basplagg samt nån skjorta å så men alltså den fyller ju för fan en asstor resväska och två bags. ja vet inte riktigt hur ja ska få plats me resten. Sängkläder, underkläder, hygienartiklar, för att inte tala om alla papper och skit ja ska ha plats med.

Jaja det ordnar sej väl, nu ska jag iaf ut och käka med aron och sen blire kalas då sussie fyller år. Om någon känner sej mer stressad än mej så får ni gärna dela med er av det. så ja inte känner mej helt jävla borta.

 

En kommentar

  1. Nella

    haha jag får tacka för att du tipsade mig om allt, känns skönt att få höra lite om Roskilde från någon som redan har varit där ett antal gånger. Men det lät perfekt, exakt så som en bra festival ska vara. Jag håller med dig att det är jobbigt och vänta på tills dom färdigställer listorna, för man måste ändå bestämma sig innan fall man ska dra, fixa biljetter och sådär. Men det finns redan ett antal band jag vill se som ska spelar på Roskilde, och sen är det alltid kul att gå på festival och träffa alla människor hursomhelst. Vi får hoppas att det blir av i år och att vi får fint väder! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.