Epic Fail

hahaha då har även jag gjort bort mej, inte en dag för sent! Det var en mindre tabbe men men, får skylla det på Umeåbornas snålhet. Det skulle vara REA på Stadium idag. Det var nån brand där för nån dag sen och det var väl rökskadat skit som dom rea bort men ja tänkte ändå kolla saken. Jag, Pettar och Jonas bestämde igår att vi skulle vara duktiga och stiga upp tidigt för att vara där först av alla. Så tänkte iaf jag. Tanken var att vi skulle träffas i Mikaels lägenhet där nångång vid sjusnåret då de öppnade på stadium kl 08:00. Jag hade hela planen i huvudet vi skulle vara där någonstans först i kön och ta allt det bra innan gamarna kom. Som sagt det var planen. Verkligheten var något helt annat. Jag vaknade (av mej själv) då mitt batteri på telefonen hade lagt av tidigare under natten. Eftersom jag är grym så vaknade jag i perfekt tid så ja kunde ta god ta på mej, duscha fika och allt det där. Sen väntade jag en stund. Efter kanske en halvtimmes väntan slår jag en signal till Petter. Som vanligt har den röven inte rört sig en meter och ligger förmodligen i skrivande stund kvar under täcket och snarkar. Jag tänkte att jaja synd för honom, jag kommer iaf att ha minst ett par nya skor idag mohhahaha. Så ja traskade ut i skinande sol och mot vad jag trodde en mysig promenad in till stan i solen.

Jo jävlar! Det var ju fan 100- och blåste som fan. Jag höll på att gå under. Jag tröstade mej dock med tanken att jag efter min fina shopping skulle inhandla en nya laddare samt sätta mej på nåt härligt fik och ladda mobilen och kolla över lite papper över en varm kopp latte.

Verkligheten kom flygandes som ett par gamla kalsonger i ansiktet. Kön var fan över 100 meter lång! Umeåborna är tydligen snålare än vad jag tidigare trott. En del måste stått där hela natten ta mejfan. så jag tänkte, nu när ja endå är här kan ja ju smita in på claes ohlsson och köpa min laddare och sen fortsätta som planerat. FAIL iGEN!!

Klockan var ju inte mer än kvart över 8 och inget var öppet. inte ens biblioteket!!?!?!?

happ det var ju bara att ta sina grejor och pallra sig hem igen. 20 min i motvind. blir ja inte sjuk nu så vet jag inte.

EPIC FAIL!

4 kommentarer

  1. isabella

    Vi var där tio över sju och var först på plats.
    Du skulle ha laddat mobilen för det var fiiiiin shopping kan jag säga.

  2. linn

    svara gärna i ett annat inlägg om du inte har en fråga !
    du får gärna fråga på på min frågestund.
    jag sitter hos min bästavän och har ganska tråkigt. :))
    händer idag ?
    jätte fin blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.