Film: Princess And The Frog

Kunde inte hjälpas, ville egentligen se denna på bio men ja kunde inte hålla mej så igår satt jag och thomas och kika den. Enligt mej en hyffsad film.Den första handtecknade disneyfilmen på flera år var det iaf och vad jag förstår var det första gången en färgad person har huvudrollen.

Om det fanns något att påpeka på är det kanske att slutet´går alldeles för snabbt, det känns som om de tog första bästa idéen och gjorde den precis så utan att tänka om det fanns andra alternativ. Jag antar att det är lite vad som kännetecknar Disney idag, Klyschor i varje film och egentligen ingenting som var oväntat men man kan ju alltid hoppas, det är väl därför jag gillar Hayaos filmer antar jag. Jusja på tog för mycket sång i den här filmen också. Det är klart man måste vara beredd på sång och dans i när det är Disney men vafan det kom ju var femte minut.

Annars Tycker jag den var kanon. Karaktärerna är sådär äckligt älskvärda och skurken är sådär hemsk som alla Disneyskurkar är. En charmigt rolig trevlig Disneyrulle helt enkelt. Dock inte alls i samma klass som Lejonkungen. Jag tror att den delvis saknade djupet för att vara en av de bättre.

6,5/10

2 kommentarer

  1. althea

    Kul att äntligen få läsa en liten recension om filmen. Har inte sett den själv än men har fått lite höga förväntningar kanske.. Ha en skön dag =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.