5 December

Pappa och Lisa har nu fortsatt sin besöks resa runt stan. Det är så härligt att träffa pappa och det blir aldeles för sällan. Tycker dom kan flytta till Umeå igen och skippa Lycksele:-P Sixten trivdes iaf hos sin morfar, iof så har alla pojkar bara myst när dom har varit hos sin morfar så jag var inte förvånad. Han är ju som en stor nallebjörn. Visade dom mina julgranar som är inköpt på rusta. Dom växlar mellan rött, grönt och blått ljus. Så efter att dom varit här så stannar dom nog till och köper några st för att ha själva. Dom gillar dom lika mkt som jag gör.

Sixten fick en superfin body av dom. Lisa är suverän på att hitta roliga och färgglada kläder. Denna kommer Sixten att få ha ofta för det är redan en favorit hos mej:-)

Idag så blir det inte så mkt att pyssla med härhemma. Ska griljera skinkan som jag just tagit ur ugnen så nu luktar det supergott härhemma. Ska ta mej för att försöka mej på mammas jullimpa nån dag oxå. Har inte lyckats dom gånger jag försökt förut men skam den som ger sej. Sen blir det nog bullbak och kakbak inför julen. Blir första året som vi ska fira det här hemma hos mej. Har alltid varit hos mamma förut men det är dax för nya traditioner nu. Huvudsaken att mamma fixar så vi får hennes köttbullar så är jag nöjd.

Nu knorrar Sixten så jag ska vara lite social med honom nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.