Debatt på Ersboda folkets hus

Har just kommit hem från en intressant debatt på Folkets hus. Var otroligt givande att höra vad ungdomen tycker om vi vuxna och hur media vinklar Ersboda väldigt negativt. Vi kommer ju förhoppningsvis att ha lokalnycklar snart till våran drömlokal här på Ersboda. Och där har vi tänkt rikta in oss på ungdomar 4 kvällar i veckan men vi behöver ju deras röst för att veta vad dom intresserar sej av.

Det är ju svårt när det är ca 20 år sen sist man var i deras ålder att veta hur man tänker nu. Skulle vara kul om man kunde locka dit en massa tjejer som kunde bygga en egen folkrace bil och ta licens och tävla. Se dom hjälpa oss att bygga lokalen efter deras önskemål. Att kunna ta dit nån som stöd om dom behöver till läxor eller helt enkelt kasta ut alla av det manliga släktet och se film och få sminktips av nån kunnig makeup artist. Killarna kan ha en kväll där dom kör sitt race och inga tjejer får vara i lokalen. Vi har många ideer men vet inte om det är något som passar ungdomen av idag. Så vi ska planera in en dag som vi kan fara på Athena och skolan för att visa upp oss och framföra våra önskemål.

Nu blir det däremot en kopp kaffe och snusa lite på min bebis. Han har haft superont i magen inatt så här ska inhandlas "fisdroppar". Testade om han klarade sej utan men det gjorde han tydligen inte. Sen ska jag hämta syster och mamma för middagsbesök. Fast jag tror mest det är pga en kraftig Sixtensjuka som dom vill komma hit*skratt*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.