Vad ända in i………..

Blir ju grymt deprimerad, som om jag inte var det förut;-P Men det är 9 december och det är fyra plusgrader ute!!!! Det är ju skandal. Vars är snön? När ska jag få julkänslan i kroppen? När ska jag faktiskt förstå att julafton är faktiskt inte så långt borta och att i helgen är det lucia?

Nu är det ju inte så att jag är speciellt förtjust i snö. Men jag vill ha en vit jul och när backen är vit så mår man så mkt bättre än i detta mörker vi har nu. Regn och tråkväder hela tiden. Enda fördelen är väl att man inte behöver vara orolig att dörrarna fryser på bilen och att det blir lite mindre kläder att dra på Sixten när vi ska nånstans. Men jag har ju köpt en jättefin åkpåse som ska klara kalla vinterdagar. En av märke Everest och är som en varm och gosig sovsäck. Den ligger på hatthyllan och bara väntar på att få användas.

Catta ringde i morse och väckte både mej och Sixten. Hon var akut Sixtensjuk och kom direkt från jobbet för att få en lagom dos innan det bar iväg till universitetet för att söka lite böcker på bibblan och möta hennes kursare Henning. Frågade då henne om jag kunde få låna hennes sulky när Sixten blev lite större. Den är ju suvve att ha när man ska nånstans och inte vill dra me sej liggvagnen iom den går att ha halvliggande. Tänkte ju inte att jag skulle ta den redan nu men nu står den i hallen den lilla fina. Det blir att packa in den i klädkammaren några månader till innan jag kan använda den. Tack mamma C:-)

2 kommentarer

  1. Malin Nordström

    Men shit, Jonna jag håller med. VAR ÄR SNÖN? Det här är ju inte ens kul längre. Suck! Instämmer jag är inte så förtjust i snö heller men det SKA vara vitt på marken i december. Nu måste vi ses och ta en fika! Eller hur? Kram

  2. Johanna Nyberg

    Svar till Malin Nordström (2009-12-09 22:25)
    Jag funderar skarpt på att lägga ut en massa bomull eller köpa sånt vitt man har på sprayburk. Snö på burk tror jag det heter.
    Ja nu MÅSTE vi baske mej ta tummen ur och ses. Skandal att vi inte tagit tag i det tidigare. Man kan inte leva på att bara springa på varandra på loppis heller:-D
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.