Grattis Ella!!!

Låg som vanligt och drog mej med Sixten i morse när triss skrapet startade. Lyssnade bara med ett halvt öra men när dom presenterade Ella Nordström från Umeå så stelna jag till. Inte kan det väl?? Jo men se på tusan. Det var Majlis mamma som var och skrapade!!

Jag flyger upp ur sängen, kastar mej in i vardagsrummet och tacklar nästan omkull benjaminfikusen jag har stående i hörnet. Gör en snygg sväng och tvärstannar vid datan för att grabba tag i mobilen. "Mamma svara nångång!" Efter vad som kändes som att hela skrapet var över svara hon äntligen. Jag vrålar:"Ella är och skrapar triss, slå på tvn och kolla!" Sen satt jag i sängen med en väldigt fundersam Sixten och mamma hade en fundersam Amanda brevid sej. Vi hade ju hoppats på att hon skulle få några miljoner för det är hon värd goa Ella. Nu blev det "bara" 500.000:- Så jag misstänker att hon tar sej en väl unnad resa med trevligt sällskap, misstänker att det är hennes lilla ögonsten Milton som får hänga med sin mormor på äventyr;-P

 

Så ett Jättegrattis till dej Ella och massa kramar från oss. Du är värd varje krona du vann.

 

Annars så har helgen varit fullspäckad av allehanda aktiviteter. I lördags stod jag och mina glada klubbkamrater utanför konsum och bjöd på korv och glögg. Vi informerade även om nattvandrar projektet vi drar igång i sammarbete med Athena. Så vi stod där i våra knalligt gula jackor och delade ut flygblad åt alla som kom.

Här har vi John, Jonny,Bp och Cicki som trots att det blev ganska kallt hade ett leende på läpparna under hela dagen.

Från Athena så gjorde Göran, Bella och… och… tusan ta mej men jag har glömt namnet. Ja iaf trevligt va de och massa glada skratt:-D

Catta fick stå i värmen inne på konsum och prata med trevligt folk och berätta vad vi har för mål med våran nattvandring

Det är detta vi jobbar för. Att våra barn ska känna sej trygg på stadsdelen Ersboda. Att dom ska känna en trygghet att det finns vuxna som finns där för dom och att man kan vända sej till oss om det är något som tynger en.

Emils tomteluva levde iaf ett ganska farligt liv då Bp fick för sej att han ville ha en rosa tomteluva. Det ligger en härhemma och bara väntar på att få pryda hans skalle ikväll. Så om man kommer på cafet ikväll på Ersboda folkets hus kanske man får se Bp i en rosa tomteluva.

Nu vankas det iaf kaffe och mer grötkokning. Sen ska jag börja göra mej klar för cafet och se om inte Sixten ska få vara världens sötaste tomte idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.