Tisdag och stiltje

Har eg så mkt att göra. Städa,fixa å börja med julmaten. Ska ju fira jul här hos oss i år. Har alltid varit hemma hos mamma men iår så ville jag att vi skulle vara här mkt pga jag orkar inte dra runt med barnen igen och alla deras klappar. Sen så blir det så mkt stress iom att exet tar tre av pojkarna till farfars för att fortsätta firandet med dom. Precis som i alla andra år. Skillnaden är väl att iår så följer inte jag med dom dit och firar. Det kommer att kännas jättekonstigt. Men jag har ju Sixten hos mej. Fast när hans pappa slutat jobbet på julafton så ska han till sin farfar och då tar han med sej Sixten dit. Nu är det inte något som jag inte vill utan jag har uppmutrat det mkt pga att han är ju gammal och inte nån ungdom längre. Vill att dom ska kunna fira jul ihop.

Just nu så sitter jag här och lyssnar på det irriterande kluckande ljud som startar i avloppet så fort man drar på fläkten. Så det blir att maila kvartesvärden så det blir fixat.

Annars så går dagen i donandets tecken. Måste städa och vika all hemsk tvätt. Skulle även ha försökt fixa julklappar till pojkarna som dom ska byta på skolan. Blir som vanlgt skulle jag tro. Två fina tomtar som nån lycklig får ta hem. Julfest imorrn på skolan och sen på torsdag hoppas jag att pojkarna kommer för att stanna några veckor. Klippning på lördag oxå ja av goa Emma. Då ska jag klappa på hennes fina bebismage.

Måste ju visa bild på min lilla Sixten som sov under fritids luciatåg med luvan över ögonen.

Sixten var jätteintresserad av juldansen kring granen. Kunde inte slita blicken från alla barn och vuxna som sjöng.

Men när dom körde igång med raketen så blev det lite högt och han blev lite rädd så Linus kom för att trösta lillebror.

Nä nu blir det nog att försöka pilla i sej lite mat och sen kasta sej över den hemska högen med ren tvätt

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.