Fryser i märgen

Tror att jag är en vandrande istapp. Fryser så jag skakar. Tog örontempen och vad visade den?? Jo.. 36.6. Inte en sportslig att jag inte har feber. Måste verkligen införskaffa en ny "öronblippare" så fort ekonomin tillåter. Har iaf köpt julklappar med kära mor idag. Blev lite smått och gott förutom Amanda då. Hennes present får vi klura på över helgen och ta nya tag. Nu misstänker jag att Amanda kommer att snoka omkring här på bloggen för att se om det kan ges några ledtrådar till vad det är i paketet. Men tji fick du Amanda. Du får en burk med spik till jul*skratt*

Ska efter middan slå in sista julklapparna som inhandlats. Får se om det går bra med tanke på att jag har på mej kläder och tjocksockar som kan värma en arme med frysna själar. Tror jag ska ta och hämta täcket oxå och knöla ner mej i soffan för att se om värmen återvänder till kroppen.

Dumma halskrokodil.. försvinn ur min hals:-(

En kommentar

  1. MrFord

    Snacka om att va varmörad,36,6,inte e då mina det då jag varit ute utan mössa i den här kylan….och den där blipparen du snackar om,gör den dina öron ännu varmare eller vad?Tja varför inte,sibirenkyla i hela kroppen men mallorcavärme runt öronen…. så kallade spanska öron.
    tjena…vi hörs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.