Jippii för mej

Jag ska äntligen få håret klipp ordentligt. Underbara snälla Emma ska fara hem till mamma å sen så sätter vi oss fint i rad jag och alla systrar. Fast jag vet inte om syster I-S skulle klippa sej. Hon kanske passar på av ren trisstes när hon far ner till Thailand (nu på söndag) att klippa sej där. För oss andra så blir det att se på när dom andra får håret klippt och sen vänta på sin tur. Emma har en liten buse i magen så jag ska passa på att fråga vad det är för filur som bor därinne. Kanske jag får mej en liten kick som svar:-)

Annars har mina halskrokodiler börjat ge sej av nu. Har fortfarande ont i halsen och svårt att svälja men jag ser ljuset. Nånting måste definitivt hända av dessa piller. Jag vaknade av att hela sängen va dyblöt och täcket var så man kunde vrida ur det. Och jag svettades inte när jag vaknade, jag frös så jag höll på att dö. Drömde tom inatt att jag tappade mina tår pga kylan. Helskumt. Var ju tvungen att försiktigt röra på tårna när jag vaknade för att se att dom verkligen satt fast. Det gjorde dom som tur e*skratt* Tror att akut trötthet är en liten biverkning oxå. Skulle kunna sova bort hela helgen just nu känns det som. Men det är ju lite svårt när man har underbart söta Sixten här.

 

Nä nu ska jag dricka upp mitt te och sen se om jag får i mej något. Har inte ätit ordentligt på hela veckan och det känns vill jag lova, energin e borta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.