Tisdag.. snart nyår

Så har julen kommit och gått. Linus ligger i soffan med stukat knä stackarn. Resultatet av slalomåkningen. Idag så är det Emils tur att vara med sin pappa i slalombacken så jag hoppas att det inte blir en resa till till akuten för mej. Lite sur är Linus för att han är skadad men han förstår att det inte är en bra ide att ens försöka innan knät läkt ordentligt. Vi ska försöka oss på att fara på Leos imorgon iaf, Linus kommer att göra det han orkar och sen sitta och fika med dom vuxna. Ska även tvinga med Emanuel dit. Inte så kul för en tonåring kanske men han ska inte sitta vid datan hela lovet hade jag tänkt. Nyår ville han inte spendera med farfars, pappa och småbröderna i Pengsjö. Så vi ska försöka göra god mat härhemma och se lite tv. Blir inte mera än så.

Planer idag då?? Inte så mkt. Linus har just ätit frukost då han vaknade 10.30! Så nu sitt/ligger han i soffan och försöker få ihop legotornet han fick i julklapp. Som vanligt så är det lite fel uppdelat i påsarna men till slut hittar vi nog rätt på alla bitar som ska vara med. Själv tror jag att saltkråkan står på min kalender. Skrållan är så himla söt ju

 

Nä nu blir det kaffe å skrållan

En kommentar

  1. tess

    åh, Hello Kitty-mjukisar låter inte heller så dumt! 🙂
    jaa, och nu är dom värsta arbetspassen gjorda. nu blir snart mitt schema lite mer normalt, tack och lov! 🙂 jag är verkligen inte van att jobba!

    men krya på sig ongarna!
    vad ska ni göra på nyår förresten?
    kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.