Nyår!! Och mysteriet om den borttappade nässugen

Just nu siter två av världens finaste ungar i soffan och har just intagit frukost. En härlig sovmorgon med alla barn till kl 9.30 så vaknade vi av en supersnorig Sixten. Han har dock ingen feber så han klarar sej kanske från en dunderförkylning. Om jag bara kunde komma på vars jag lagt den förbenade nässugen. Jag vet att den ligger någonstans inom lägenhetens väggar. Men jag har sökt högt och lågt och den är spårlöst försvunnen. Som om den gömmer sej på ren pin tjiv. Så sötaste lilla Sixten får stå ut med en mamma som använder hemska topzar i näsan tills jag kommer på vars den förbenade sugen kan vara. Kan sätta mitt högra öra på att när jag köper en ny, när jag nu hittar en utan en massa jävla slangar och helvete, att den dyker upp som gubben i lådan. Nåja. Mysteriet med nässugen kommer att fortsätta ett tag till. Och endera dagen så dyker den upp.

Och hur ska vi spendera nyår då? I hemmets lugna vrå. Linus och Emil ska till stugan i pengsjö med sin pappa och fira med farmor och farfar. Dom återkommer imorgon så vi får mysa då ist. Emanuel vill inte fara till deras mysiga stuga i skogen, tonåring som han är. Ska försöka mej på att laga lite god mat och sen kanske ta ett glas cider, alkoholfri. Hade tänkt ev ta en folkis men jag är inte sugen längre. Tror jag håller mej till cidern och vatten.

Nu blir det att strula i Linus lite alvedon och linda hans knä. Han har ondare idag efter att gårdagen spenderades på Leos lekland. Ska nog påminna pappa J om att ta med sej alvedon. Han har lika kort minne som jag ibland.

 

Gott slut och vi hörs nästa år igen. Ett nytt år med nya möjligheter och nya förutsättningar.

 

Glömde nästan. Var med syster J och hennes sambo på förlossningen igår. Hon var lite orolig då hon haft sammandragningar som gjort ont. Då fick jag känna mosters lilla tjeja sparka. Hur mysigt som helst att stå på andra sidan och känna ju:-D Kom även på där under besöket att jag nog ska plugga lite hur man är doula. För jag ska vara med som stöd både för henne och Danne när Aline väl bestämmer sej för att titta ut. Nyfikna som dom är dom två så tog dom reda på vad det är som gömmer sej därinne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.