Snurrig

Är det nån mer därute som blir fullkomligt snurrig av alla dessa röda dagar och ledighet hit och dit. I lördags hade jag måndag och idag söndag. Vet snart inte om skorna ska på skallen eller byxorna på armen. Ska bli lite skönt att få nån ordning på alla dagar snart.

Annars så har det inte hänt så mkt här. Finaste Sixten är fortfarande supersnoriga Sixten. Han har även börjat att rossla så får han inte upp det själv så blir det nog barnmott snart som får besök av oss. Är jätteorolig att det ska bli som för Emil med astma och allt. Men man säger ju att man inte ska måla han på väggen innan han sitter där. Hans nya fina nässug funkar fint. Och jag kan lova att han hatar den hjärtligt*skratt*

Har försökt pilla ihop ett flygblad vi ska ge ungdomarna så dom hittar oss oxå. Det är inte lätt när man har glömt hur alla funktioner fungerar på dom olika programmen. Fick ihop en liten början som jag har skickat till mina kära vänner i Bfc så dom kan komma med lite förslag om vad som saknas. Skolan börjar ju inte förren den 12 januari så jag har ju några dagar på mej än. Ska bli kul att se resultatet av grafittikillarnas framfart. Dom skulle starta idag så vi får se hur lång tid det tar innan dom är klara där. Ska bli spännande och se deras resultat.

 

Nu vaknade supersnorliga lilla Sixten. Så det blir nog att ta en omgång till med hans bästa vän sugen igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.