Riktig vargavinter

Eller iaf så man lyckas frysa arslet av sej när man går ut. Resultatet blir att varken jag eller ungarna vill gå ut genom dörren. Vi tittar på varandra och försöker få nån bra orsak till att man ska ta klivet ut genom dörren. Ingen har hittat svaret än så vi fortsätter att vara inne och filosofera.

Idag så kommer finaste Theo hit och ska vara med Linus några timmar. Så vi lär ha fullt Barda krig här snart. Eller så kanske jag lyckas får dom att försöka bygga ihop legoslottet som ligger i tusen bitar runt deras rum. Något gott till lunch ska jag nog fixa oxå men vad vet jag inte än utan jag väntar tills dom två kan slå sina kloka huvuden ihop och ge mej förslag. Emil håller som vanligt på med sina pysslel och ideer som ploppar upp i skallen på han. Han kan helt ärligt ta en tändsticka och helt plötsligt är det ett sagoslott. Han kan fixa allt av vad som helst, en minimacgajver.  Satt och kollade Bp´s blogg för uppdatering om hur det går med graffitimålarna.

Han såg denna och vill att dom ska komma hem till oss och måla en likadan i deras rum. Tror nu inte bostaden uppskattar en grafittimåling på väggen till Emils stora sorg. Han får vänta på att hans mamma vinner pengar på lotto och kan köpa ett hus och då lovar jag han att i hans rum får han måla dit vad han vill.

Tror jag kommer att få äta upp det en dag men sannolikheten att jag vinner på lotto är väl noll. Även fast hoppet finns där. Då blir det hus, jänkare, husvagn,.stuga och skuldfri. Ungarna får en slant var och jag tror jag är så snäll att jag köper en vettig bil till exet oxå. Betala syrrorna deras körkort och varsin bil. Mamma får en jänk med matchande husvagn. Skicka Emanuel med kompis till en resa i alperna för riktig slalomåkning Sen tror jag nog pengarna är slut sen länge*skratt* Men man får väl drömma.

Nu är Sixten arg så jag tror jag ska ta honom ett tag. En torr blöja och en massa pussar står på schemat nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.