Måndag

Helgen har passerat med galen fart. I fredags så kom Sixtens faster J och familj upp från Malmö. Så på dagen när Danne jobbade så var jag hos hans föräldrar och visade upp Sixten. Sen senare på kvällen så gick vi över allihopen när pojkarna kommit så dom fick träffas oxå. Dom som fann varandra mest var nog bus Max och bus Emil. Det var två blonda yrväder som flög omkring i lägenheten. Linus och Emil var lite avundsjuk att Sixten hade kusiner och inte dom så faster J sa att dom var ju bonuskusiner, då blev dom mkt gladare. Jag tog med mej killarna hem och la dom medans Danne och Sixten stannade kvar. Tror inte Sixten var åter i hans säng förren klockan var över 12.

Lördagen så blev det utflykt och pulkåkning. Tyvärr så började det att blåsa när vi gick iväg. Det är så typiskt att  vädret ska spöka när man planerar något. Så när vi var totalt ledbruten av kylan så gick vi upp till Dannes mammas jobb för att värma oss lite. Söndagen så skickade jag Linus och Emil med Danne när dom skulle iväg på badhuset. Själv stannade jag hemma med Sixten, tror jag håller på att åka på världens förkylning som om jag inte varit sjuk nog.

I veckan blir det nog inte så mkt planerat eg. Ska försöka ta oss förbi sötaste Loke och hans föräldrar. Har planerat och försökt nu flera veckor men skam den som ger sej. Jag har även tänkt att bjuda hit faster J och familjen på middag. Får se om dom kanske sover här någon natt oxå. Kusin Nocea ska få pussa på finaste Sixten i massor utan att hans bröder kommer och blir överbeskyddande. Ska även se om jag hittar några spindelmannensaker från när killarna var liten som kusin Max kan få. Han fick en tshirt av Sixten som han totalvägrar att ta av sej. Den är tydligen det finaste han har. Jag blir så glad när man ger bort något som verkligen blir uppskattat. Sen om man vill ha samma plagg i veckor så får det vara så. Emanuel hade ett par militärbyxor han vägrade ta av sej. Han hade dom tills dom ramlade i bitar. Man tog i dom och dom sa poff och ramlade isär*skratt* Fick dispens att tvätta dom ibland men oftast fick jag smyga ner dom i tvättmaskinen. Jag älskar att ge barn saker och kläder, men är rädd att det inte ska vara rätt saker.

 

Nu vaknar finaste Sixten till. Ska ta han och pussa på och är han riktigt snäll ska han få lite käk oxå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.