Torsdagen 4 februari

Ja idag är det torsdag, imorgon fredag. Vad helgen innehåller vet jag inte än. Pojkarna har slalomskola och jag hoppas att Emil kan fara hem till sin pappa imorgon så han vara med han oxå. Nu hostar han inte lika mkt utan snorar mest bara. Ska konferera med J om hur vi ska göra i helgen.

Igår köpte jag föressten boken Livets goda- Baka till brunch. Den följer med som bilaga till aftonbladet varje onsdag och torsdag. Har köpt alla böcker sen dom började med serien och ska fortsätta hela serien ut. Iaf, jag hade lite gammalt bröd hemma så jag och Emil kom på att vi skulle pröva receptet med fattiga riddare. Vi blev glatt överraskad när vi smakade lite skeptiskt på brödet. Men det smakade precis som varma kanelbullar:-) Till Lunch idag så tror jag att vi ska pröva amerikanska pannkakor, utan lönnsirap dock då vi inte har det hemma. Vi får nöja oss med sylt på som vanliga pannkakor.

Annars idag då?? Ska vika en massa tvätt tror jag och sen se om jag hittar igen bordet under allt som jag har där just nu.

 

Men först kaffe och pussa en superirriterad Sixten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.