Harry Potter

Ibland så önskar jag att man kunde göra som Harry Potter. Vifta lite med en pinne och saker flyttar på sej. Vad lätt det skulle vara att städa då. En liten viftning och det var klart.

Eller ett sånt halsband som Hermonie hade i en film där man kunde backa i tiden. Om man kunde gå tillbaka i tiden så finns det vissa saker som jag skulle göra annorlunda. Tex så skulle jag inte vara så blåögd som jag var en gång i tiden. Och jag skulle inte släppa vissa personer mej nära inpå. Att bli sårad som jag blev resulterade i ett öppet sår som fortfarande spricker upp ibland och gör ont. Jag trivs med mitt liv idag och jag vill inte ha det annorlunda. Men när såret spricker upp så finns det en sak som gör att jag känner mej lugn. En sak som min mamma alltid har sagt till mej och det stämmer.

"Det du gör mot andra kommer alltid tillbaka" 

Det brukar även kallas för karma.

Jag vet att jag inte har gjort allt rätt och att även jag sårat personer i min närhet. Men oftast så har man lyckats lösa det innan det blivit allt för infekterat. Men en sak står jag för. Och det är att fega, falska människor är det värsta som finns. Sådanna som är trevlig och lismande men hugger en i ryggen så fort man vänder ryggen till. Eller som snackar skit om en och sprider rykten men påstår att det är den man snackar skit om som spridit alla rykten själv. Snacka skit och baktala mej om ni inte har annat för er. Jag vet vem jag är och jag vet vilka som är mina vänner.

 

Nu blir det att byta på Sixten, han doftar "rosor" just nu;-P Sen ska jag krama och pussa han tills han somnar. Snart kommer mina stora killar så då får jag krama och pussa på dom oxå tills dom somnar

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.