Påsk

Sitter och väntar på att lördag ska bli söndag. För imorgon kommer mina älskade ungar hit. Samtidigt som jag väntar så budar jag friskt på tradera. Hittade en exakt likadan fleccoverall som Sixten har som är perfekt i höst. Vill verkligen vinna detta budet och ha hösten löst i klädväg. Igår vann jag ett bud på påslakan och örngott till vagnen

Visst är det ganska gulligt. Har haft samma bäddset i vagnen sen Linus var liten så jag tycker att jag kan få byta nu. Är lite less det jag har faktiskt.

I eftermiddag så kommer syster Amanda hit och ska sova över. Vi ska äta massa godis och se på tv. Till middag så blir det min version på kalops… klasops. Amanda har beställt och i beställningen så ingick extra mkt morötter*skratt* Klart att hon får som hon vill när hon kommer hit och sover. Imorgon så tror jag mer att jag bakar några pizzor åt oss allihopen. För Amanda sa direkt att hon stannar kvar när hon hörde att pojkarna kommer på söndag.

Måndag blir det påskmiddag här. Fast inte en traditonell utan det blir spagetti och köttfärssås. Ska baka en kaka till efterrätt så vi får lite gott som avslutning. Vi räknade lite snabbt att vi blir ändå 15 st med syskon och respkektive. Och iom pojkarna äter påsklunch hos farfars imorrn så tog vi en vanlig middag. Är inte så glad i påskmat iaf. Jag tycker det är mysigt att bara träffas hela familjen och prata bort några timmar. Så efter att jag varit och handlat och fixat iordning klasopsen som ska puttra några timmar ska jag dra fram dammsugaren och torka golven.

Jippi… Jag vann overallen oxå. Med frakt så betalar jag 100 spänn

Nu blir det konsum med en sovande Sixten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.