KIDNAPPAD!!

Ja det är mina barn just nu. Hemska Håkan tog med dom och moster Amanda på bio. Draktränaren tror jag dom skulle se, vet inte om dom tom lyxa till det med 3D versionen. Själv så är jag hemma och ska förbereda middagen åt alla syskon med respektive, mamma ska vi inte glömma för hon kommer ju oxå. Vet inte hur detta ska gå när jag inte känner mej direkt pigg. Har sjukt ont i ryggen och benen är som bortdomnade. Jag får bita ihop och tänka på att efter att allt är gjort så får jag vara med familjen som belöning.

Har iaf sett till att sista utdraget till moster J är klart att packa ner i förlossningsväskan. Funderar på om jag behöver med mej en liten väska oxå om det drar ut på tiden. Jag ska ju bara sitta i bakgrunden och vara stöd och hon och Danne. Hon är snart beräknad, 3 maj, så nu tycker jag snart att hon får starta igång för man blir ju galen att vänta på att hon ska ringa och säga att det har börjat.

Hittade ett ordspråk av lilla Nalle Puh:

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålamodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat."

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.