Trängsel vid bordet

Hade jag tänkt igår så hade jag tagit bildbevis på att man lyckas klämma in sej 10 vuxna och en Sixten kring ett matbord. Trångt och härlig stämning var det. Man fick se vars man la armbågarna så grannens tallrik inte var ivägen. Alla åt så dom blev mätt och belåtna. Ungarna fick äta i vardagsrummet för det var totalt omöjligt att dom öht skulle få plats ens på golvet i köket. Det är sådana gånger jag längtar efter huset och det stora köket vi hade. Så min önskan är ett hus med stort kök ska bara dyka upp sådär, en hemlig släkting som vill ge mej ett hus kanske;-P Man kan ju alltid hoppas.

Idag tog jag och dom små en promenad till Barnens hus för att käka lite lunch. Tur att moster jobbar på Cafe Viktoria så man iaf kan komma undan med en kaffekopp billigare:-) Sen blev det att köpa upp sista presentkorten för Emil och Linus. Jag var smart nog att låta dom gå före upp och titta så jag fick dricka kaffe i lugn och ro, sen så gick det snabbare att komma därifrån eftersom dom redan visste vad dom ville ha

Måste ju visa nya sättet Sixten har tutten på. Helt galet är det och han blir inte glad när han stoppar in den fel väg*skratt*

Han försöker lära sej att dricka ur pipmuggen, går inte bra. Det är med droppfri funktion så han måste suga för att få ut vattnet. Det är krångligt för en liten kille som är törstig.

Han är fortfarande det gladaste och goaste man kan tänka sej. Jag har haft en otrolig tur som har fått sådana underbara ungar som bara skrattar och varit nöjd bara man fått vara med när dom varit liten.

Nu blir det att ta en kopp kaffe och sen kolla igenom tradera. Har hittat en fin pop jacka som jag vill ha, en grön. Och lägligt nog finns den i stan oxå så jag kanske slipper frakt om jag vinner den. Ska börja buda på fredag då auktionen går ut på lördag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.