Sloppy joe´s och Flankstek

Och vad ska man göra idag då?? Än har jag inga planer. Får se vad pojkarna ev vill hitta på. Gårdagens middag var riktigt lyckad iaf. Jag har ju inte varit på Norrskensgården tidigare vad jag kan komma ihåg. Men nu hade dom gjort inredningen med lite 50 tals känsla. Rutiga dukar, jukebox och sånt. Jag beställde in en flankstek med gräddstekt lök. Till det så tog jag Home fries med skal. Stripsen var riktigt god och löken lika så. Köttet var jag besviken på tyvärr. Lite okryddat men jag pratade med Alex sen och han sa att kocken var nervös så det får väl vara godkännt då:-) Dk tog en Sloppy Joe´s och Fries med cheddar, bacon och jalapenos. Det var riktigt gott. Nästa gång vi far dit så blir det absolut en Sloppy Joe åt hela familjen. För fler gånger blir det.

Efter mat så fick vi underhållning av Alex himself och kocken som jag tyvärr inte vet namnet på. Dom hade även dit ett band som spelade rock så taket lyfte. En supertrevlig kväll med goda vänner. Kan man begära mer på en torsdag??

Marlene berättade att hon har en ny kärlek oxå. Som tur är verkar inte Stoffe känna sej så speciellt hotad av honom. Hennes nya kärlek?? Sixten såklart*skratt* Dom hade varit på handelsboden som öppnat på mariedal och där fanns en skinnväst åt Sixten. Tydligen finns även skinnbyxor och skinnjackor åt dom små. Jag måste ta mej dit nån dag och kolla in vad som finns. Sen måste det nog sparas ihop till en väst så Sixten får en han oxå. Tror hon sa att den går på ca 400:-

Nu blir det kaffe och försöka medla mellan bröder som är supersura på varandra.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.