Soliga måndag

Hade planerat en äkta "sitta hemma och tyck synd om mej som är förkyld"dag. Men livet blir inte alltid som man planerar. När jag och Sixten hade myst klart och tagit oss ur sängen så ringde Tess och fråga om jag ville följa med ut på en långpromenad i det härliga vädret. Kände mej ju inte sugen på att gå ut och gå när man är sjuk så jag passade på den. Men då tyckte hon att vi kan ju faktiskt mötas på stan och äta mjukglass ändå. Ja hon muta mej ner på stan med en mjukglass. Vem kan motstå en sån sak?? Inte jag. Så det blev att försöka fixa till sej så man såg lite piggare ut iaf.

Väl nere på stan hittade vi inte en enda mjukglass försäljare:-( Kulglass var vi inte sugen på så vi var lite besviken när vi väl satte oss på Starz och tog en fika ist. Efteråt gick vi och skulle ta ut pengar och då såg vi att lilla röda glasshuset hade öppnat!! Hurra för det. En bägare med blåbärsglass och daimströssel senare var vi lite frusen och glada. Så nu är första glassen på torget avklarat.

Gjorde föressten egen mat till Sixten igår. Kyckling, ris och grönsaker med grädde. Jisses vad han åt min lilla gorumet. Han gapade och skrattade medans han åt. Det värmde gott i ett modershjärta ska jag sägaKolla minen på killen. Totalt koncentrerad på vars maten tar vägenVar tvungen att ta kort när han fick maten. Sällan som barn skrattar medans man stoppar in mat i munnen:-)Måste bara visa igen hur skönt han sov igår i bärsjalen. Hade han i sjalen ett tag på kvällen oxå och när jag tog upp han därifrån blev han skitarg:-D Ser även att jag måste få kameran att fatta att det inte är januari och att inte jag vill ha datumet på korten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.