Lilla Mirakel

ska lägga ner tydligen. Så idag blir det att fara dit och kolla in rean. 20% på allt i hela butiken kan ju göra några stackars kronor iaf:-)

Just nu så står Sixten och ser på bollitv. Han pratar högt med tvn iaf och låter ganska rolig. Kan man göra annat än att le.

Har köpt hem lite Valio nyponsoppa och skogsbärsoppa. Ska se om Sixten gillar det nu när sommaren närmar sej. Perfekt att kunna ha med sej på stranden och känns så mkt bättre än vanlig nyponsoppa. Om det stämmer låter jag vara osagt. Han är ju som sagt lite av en gourmet när det gäller att äta. Det ska vara mammas mat och när vi prövade ge han majskrokar i helgen så tittade han på oss som om vi vore totalt tokiga*skratt* Det tog många försök innan han ens försökte smaka på en och än så vet han inte om han gillar det. Tigers blåbärsyougurt går i iaf. Det prövade vi just. (Eg ska jag vara ärlig så kan ett blogginlägg ta 1 timme att skriva. Ett inlägg höll jag på med att skriva under en hel dag. Så jag kan börja på morgonen men när jag avslutar vet man aldrig.)

Sen undrar jag vars tog solen vägen?? Trodde att hela veckan skulle vara fin men jag hade tydligen helt fel. Fast enligt yr.no så ska solen titta fram från kl 9 så just nu har den 5 min på sej att lyssna. Och inte lyssnade solen som vanligt, klockan är över 9 nu. Förhoppningsvis är den bara lite morgontrött. Jag jagade runt hela stan igår efter en jeansjacka jag sett till Sixten. Till slut hittade jag en i strl 92 på Kappahl uppe på Obs. Den är stor jag vet men hellre det än ingen alls. Hon i kassan kollade upp hela sverige och den är nollad överallt tydligen så hon var skeptisk om att dom skulle få in några fler. Så då får den vackert vara för stor för en jeansjacka ska han ha under skinnvästen:-) Sen har dom nu även svarta skinnjackor där för Sixten. Moster Ida-Sara köpte en brun i typ pilotmodell på Kappahl. Det finns så tufffa kläder just nu åt killar. Ovanligt men så otroligt kul

Nä nu har jag hållit på över en timme med detta. Kaffet ska drickas och Sixten ska tvättas. Sen ska jag kanske tvätta håret jag med så jag ser iaf lite respektabel ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.