*** Kerstins Fotoblogg ***

Vasaloppet igår, tänker på när jag gjorde bort mig för gårdagens vinnare..

Satt bänkad framför TVn igår. Från 7.30 för att se årets Vasalopp. Jag höll tummarna för SK Järvens (Jörn) Johan Samuelsson som hade startnummer 58. Han slutade som 92a som är hur bra som helst. Men han är säkert inte nöjd. Han va ju 58 förra året.
Det var roligt att sitta och se. Råkade slumra till en stund, men såg när Daniel Tynell åkte in som vinnare för tredje gången.

Då blev jag påmind om vad som hände för 5 år sedan. Hade fått höra av min dåvarande chef att tre grabbar skulle komma från Dalarna och åka Boviloppet, som då va istället för 7-mila. Dom skulle få laga pasta i vårt personalkök. Och jag som är en pratsam person gick in och surrade med dom en stund. Trevliga killar med underbar dialekt. Lät som Gunde Svan allihop. Så klämde jag ur mig, ’jaha, har ni åkt Vasaloppet oxå’.. Dom svarade bara jo..
Daniel Tynell vann Boviloppet. Han hade även vunnit Vasaloppet året innan..
När jag forstod att det va han som hade suttit i detta kök och ätit pasta kände jag mig så dum. Men det är sånt som händer. Man kan inte vara på topp jämt 😉

Kram Kerran:)

En kommentar

  1. Jennie

    Som sagt, man kan inte vara på topp jämt:-) Men det var en kul historia, tycker jag! Skönt att man kan skratta åt det i efterhand:-)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.