*** Kerstins Fotoblogg ***

Ny Cambridgesatsning

Ska försöka en gång till om jag fixar att äta Cambridge. Jag började igår. Men jag syndade med lite bulldeg..
Jag känner mig lite trött idag. Minns att jag va helt färdig första dagen sist oxå. Men det blir nog bättre om ett par dagar. Jag går på natt imorrnkväll och det blir jobbigt att inte få mumsa på nånting då. Man blir så hungrig på natten. Men det är bara att hålla igen munnen.
Idag blir det ett lugnt tempo. Har ont i huvet och ryggen så jag har tagit ett par alvedon. Hoppas det blir bättre. Ska va noga med att dricka vatten idag. Blev nog inte 3 liter igår. Ska städa och plocka lite i lägenheten. Ska dela ut lite bullar oxå..

Kram Kerran 🙂

4 kommentarer

  1. Jennie

    Lycka till! Det fixar du! Vet hur tufft det är, men har man bara bestämt sig, så går det kanonbra!

  2. Rultan.

    Men Kerran, har du inte hört senaste rapporten om bantning? Den absolut bästa viktminskningen fås genom att äta mindre. Tänk vad mycket pengar du spara och mindre lidande dessutom.
    Ganska logiskt rön . Lycka till.

  3. Kerran

    Om det är den bästa lösningen, varför är många överviktiga då??
    Jag vet att det är så det ska vara, men jag är väl ett matvrak som har svårt att stoppa mig när det gäller godsaker..

  4. Maria

    Nya rön? Den absolut bästa dieten, gammal och välbeprövad, för att gå ner i vikt kallas för ”smal utan mat”. Men jag vet inte om det är något man vill utsätta sig för heller.
    Jag tycker att det är modigt av Kerstin att vilja förändra sig och stöttar henne till 100%! Istället för att klaga på vilket sätt hon valt att börja sin viktminskning tycker jag att du Rultan ska tänka om. Klaga på dom som uppenbart behöver gå ner i vikt istället, dom som riskerar sin hälsa. Kerstin, you go girl! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.