VÄLKOMMEN till min blogg!!

Testar mig fram här lite, så får vi se vart detta slutar.

Jag är i vilket fall en helt vanlig tjej på 36 år, tänkte jag skriva. Fast jag backar en aning på det. LITE ovanlig är jag nog, med tanke på min bakgrund, livsstil, ryggsäck.

Jag har haft fem sambos i mitt liv, varav två av dem omkommit i två helt separata mc-olyckor, tro det eller ej. Den senaste händelsen så sent som i september 2010. Men det hade jag inte tänkt skriva om så mycket här, eftersom jag har en annan blogg till det.

Är en varannan vecka mamma, med myror i brallan. Att sitta hemma i soffan, är inte riktigt något för mig. Om jag inte är på gymmet, så är jag troligtvis och dansar, eller i fjällen och åker snowboard, om vi pratar vintertid. Sommartid kan jag susa förbi dig på cykelbanan på in-lines, eller ses i trafiken på min silvriga racerhoj, eller kanske mitt ute i fjällvärlden med en Bergansryggsäck på ryggen.

Jag lever efter filosofin att ålder bara är siffror på ett papper, "man blir så gammal som man gör sig", och jag anser att barn och heltidsarbete inte behöver utgöra ett hinder för att fortsätta att leva ett aktivt och spännande liv.

Jag älskar intressanta, givande diskussioner,  är full av bus, småsjuk humor och har ständigt nya påhitt, upplevelser och äventyr på gång. Det är detta som jag har för avsikt att blogga lite om…

Så… häng med på min resa, eller varför inte haka på?!  Livet är till för att upplevas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.