Rapport från Åre!

Rapport från Åre!

Jahapp, då har man för andra gången i år varit i den underbara skidorten Åre. Kom hem igår, efter 4 dagars snowboardåkning i regn, slask och blåst. Tre svullna, blå och såriga fingrar, ömma vader, underarmar och lite nya skidkläder hade jag med mig hem. Plus några fler danstimmar i erfarenhetsbanken. Jo, du läste rätt, DANS.

Eftersom vädret var kass, så kändes det helt okej att lämna Åre på fredagskvällen för en stund, i utbyte mot DANS på Furuparken i Östersund. Så skidkläderna byttes ut mot en klänning för ett par timmar, och partyhysterin i Åre mot bugg och mysfox i Östersund. Det blev ett trevligt litet avbrott faktiskt. Vi kom ju ändå tillbaka till stugan i Åre vid 02 på natten, och var därför åter redo för en dag i skidbacken då vi vaknade dagen efteråt.

Jag var i Åre även vecka 6 i år, och i april FÖRRA året. Plus några andra gånger genom åren. Alltid har jag haft tur med vädret, förutom nu. Så man har ju inget att gnälla över egentligen … men får se om man ska våga sig på en sista fjällresa i år till Björkliden/Riksgränsen eller inte.. ska grubbla på den. Ha en trevlig dag på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.