This Is Me

Jag tänkte faktiskt presentera mig lite mer!

Som ni säkert förstått heter jag Lina och kommer från vindeln. Jag är uppvuxen mitt ute i skogen( helt sanningsenligt) och där har jag en familj bestående av 2 äldre bröder, mor & far, 4 hundar och 2 katter.

Mina bröder är vuxna och praktiskt taget utflugna, men det är ju något särskillt med att komma "hem", Hur utflugen man än må vara så är det alltid hem.

Jag har haft en dröm sedan jag var ungefär 3-4 år. Jag har alltid vetat att jag vill sjunga! sjunga är som terapi för mig, det är något jag verkligen älskar. Jag var omkring 5-7 år när jag såg Björn & Bennys musikal "Kristina från Duvemåla". Mamma tog mig och min familj till stockholm, cirkus och där föddes mitt intresse för musikalen på allvar.

Jag visste vad jag ville bli, MUSIKALARTIST!

Jag har alltid tyckt om att spela teater och dansa, så det skulle ju vara helt perfekt att kombinera dessa tre. Jag pluggade stenhårt för att komma in på Estet/musik Linjen i Lycksele, och jag lyckades.

Dessa tre år var dom värsta i mitt liv. Har aldrig blivit så förudmukad, mobbad och motarbetad i hela mitt liv. Skulle sluta andra året, men jag bestämmde mig för att inte låta dom vinna! om jag slutade skulle dom få sin vilja igenom och det vägrade jag.

Jag gick ut mina tre år med rak rygg, skit bra betyg och med starkare vilja än vad jag hade när jag kom in (om nu det är möjligt) och det ända jag kunde tänka va: Ni knäckte mig inte!

Men jag hade en fantastisk lärare mitt i denna missär, han heter Anders Eriksson. (ingen släkting till mig även om man kan tro det) Han var fantastisk mot mig. Allt jag kan innom sången har jag lärt mig av honom. Han trodde på mig, gav mig hopp och stöd. Utan honom och min vän Anneli hade jag aldrig klarat det. Ensam är inte starkast.

Sedan direkt efter studenten tog jag mig in på en Artist/musikalutbildning i Fränsta utanför sudsvall. Där fick jag snälla lärare som ville att jag skulle lyckas, Dom gav mig massor med grundläggande kvalitér som man behöver om man vill bli musikalartist.

Men mitt mål med alla skolor va att jag skulle ta mig in i Bjärnum på musik/teater skolan, och få gå en otroligt bra skola med hög standard som skulle få mig närmare balettakademiens musikalhögutbildning i Göteborg, för att sedan vara färdig musikalartist!

Jag sökte till Bjärnum med allt hopp jag hade och jag gav allt. Sedan såg jag på deras hemmsida: "Lina Eriksson"

JAG BLEV INTAGEN!!! jag ska alltså gå i Bjärnum!! jag kan inte med ord beskriva hur lättad och glad jag blev. Min dröm och mål ska bli verklighet!!

Så det kommer bilder och annat på den här sidan från Bjärnum som ligger i Skåne 🙂 det känns fantastiskt kul med lite omväxling och få berätta hur jag har det där nere!

 

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Louise Hägglund

    Blir inponerad av dig och att du stått på dig hela tiden lycka till och så får vi hoppas att vi inom kort kan se dig på schenen i en musikalisk roll. Lycka till stå på dig .

  2. Lina Eriksson

    Svar till Louise Hägglund (2009-07-10 09:34)
    Tack så mycket! jag gav mig verkligen inte och tänker aldrig göra det heller! ja jag hoppas det blir en riktigt bra musikalroll! min drömroll är ju såklart Kristina i ”Kristina från Duvemåla som jag nämnde 🙂 tack än en gång, och tack för att du läser!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.