oh du TRÅKIGA söndag!

I dag vill jag fara till Maria & Helena i Hjuken och bada typ hela dagen.  Men går det? Nej!! jag har legat med den här halsfluss förkylningen nu i snart en vecka! jag är aldrig sjuk så länge! jag har så otroloigt tråkigt att jag vet snart inte vart jag ska ta vägen.

Men jag börjar bli på bättringsvägen enligt kära mor,( hosta och sånt är tydligen bra) och jag klarar inte av att sitta inne längre så jag tänkte fara med henne till Bertil Ohlssons, om det är öppet i dag. Det va 100 år sedan känns det som.

Jag, Maria och Helena brukade gå dit på helgerna och leka på vinden. Där  fanns det jätte mycket kläder, hattar och skor som vi hade helt för oss själva. Jag vet inte om det va någon som visste att man kunde gå upp en trappa till,och vi fick alltid vara där 🙂

Så nu ska jag se om det finns kvar, om inte så har jag fått övningsköra lite. Har gått segt med körkortet. Jag vet att jag kan ta det om jag bara lägger lite energi på det. Jag ska.

Men energi är svårt att frammkalla nu. Måste bli frisk för jag har ett dop att sjunga på i helgen! men det är ju ändå nästan en vecka kvar och det borde jag klara.

 

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.