Kristina från Duvemåla

Den musikalen är så fantastisk att jag knappt finner ord för den. När jag hör låtarna så kommer tårarna. Nästan jämt. Jag har hört skivorna om och om igen i minst 14 år, men den gripande historien och dom fantastiska sångerna med dom främsta sångarna i sverige gör det magiskt.

Att spela Kristina i den musikalen har varit en dröm så länge jag kan minnas. Det är min drömroll!

Jag kan leva mig in i historien så mycket att jag kan gå omkring och känna förtvivlan efter att ha lyssnat på helen shöholm i låten "Du måste finnas". Jag kan känna hennes förtvivlan en hel dag utan at komma på varför jag mår som jag mår.

Det är den mest fantastiska musikalen någonsin. Jag har kommit på att Björn och Bennys musik tilltalar mig otroligt bra. Deras sätt att sätta text och musik tillsammans är precis sån musik jag gillar.

Allt dom tar i blir till guld. Oavsett om ni inte gillar deras musik måste ni hålla med om att man ska respektera dom oerhört mycket.

Etiketter:

2 kommentarer

  1. Anna

    Hej!

    Hittade din blogg av en ren slump och ser att du ska börja i Bjärnum till hösten! 🙂 För det första – GRATTIS! Du har ett fantastiskt år framför dig! Ta vara på varje sekund – du anar inte hur fort året kommer att gå. Det kommer att vara slitsamt och många tårar kommer att spillas, mem POFF så är allt bara ett minne blott! Mitt andra tips: Samla på dig noter och åter noter. Musikteaterskolan äger ett enormt notbibliotek – själv fick jag ett ryck och kopierade två hela pärmar en månad innan året var slut. Noter är annars dyrt – så investera i detta! Samma sak gäller all musikalmusik som finns att låna – samla, samla, samla!
    Och mitt tredje tips – Skaffa ICA-kort. Låter jävligt B , men i längden kommer du att tjäna på det och få en massa bra erbjudanden och rabatter! Perfekt för en fattig student.

    Var ska du bo någonstans?

    Vi ses till festen / höstshowen!

    Stor kram Anna Johansson

  2. Lina Eriksson

    Tjena!! kul att vi kommer att ses!! jag har redan skaffat pärmanrna att ha noterna i haha! girig? absolut! när jag såg bilbioteket så va min första tanke ”var är kopiatorn?” jag har faktiskt redan ett ica-kort va tvungen till det när jag pluggade i sundsvall 🙂 kul att snart ses!! kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.