MikaelsJakt Blogg

Jakt dag 7 Styckning

 Styckning

Ja då har den den stora styckar dagen kommit. Samling 09,00 och så här i efterhand en bra dag. Vi börjar tidigt bryter för kaffe och lunch. Som befarat var Ungtupparna lite spakare i dag men dom var på plats. Styckningen tog fart några timmar.

Lunch

När vi bryter för lunch hörs uppskattade suckar och mummel om äntligen. Den klimp köttsoppan är räddningen för många denna dag. Mycket god och ett stort tack till alla de som lägger ner tid och möda att göra den.

Andra arbeten

Nu är de så att inte alla styckar denna dag en liten grupp åker på uppdrag och bygger broar och gör vägar så de skall bli så enkelt som möjligt att transportera älg ut ur de olika såten. Dom gör ett mycket bra arbete och skall inte glömmas bort i sammanhanget.

Hundförare

Våra Hundförare kan inte hyllas nog heller utan dessa skulle älgen leva gott på våra marker, om ingen rör runt i skogen står älgen bara still tänk på de när ni sitter på pass. Nå väl köttlotten är nu klar och en snabb titt på klockan säger 17,30. Full dag och en fin kött lott att ta hand om när vi kommer hem.  

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.