MikaelsJakt Blogg

Gamla goda tiden

 

Nog var väll de typiskt
Ja nog är de typiskt att allt ska hända mig. Som den gången jag lyckades få ett bra pass (27) De är en bit att gå för att komma till detta pass. Väl där svettig som bara den har jag glömt ombyte. Tur för mig att de var en skön varm dag. Efter någon timme känner jag att jag måste göra 2an. Söker ett bra ställe av med jackan ner med brallorna å ska precis till att ja ni vet. Då ropar hundföraren att pass 27 kan vara lite vaksam för vi närmar oss ditt pass. Jävlar upp med brallorna på med jackan ner på ryggsäcken. Nu är goda råd dyra skita i byxorna eller inte. De senare vann tillbaka till hålet ner med brallorna då tittar jag ut på myren. Där står hundföraren som ropar i radion är de en röv eller är de en värdsdel. De har man fått höra en del sedan kan jag meddela.
 
Pass 3
Vid ett annat tillfälle satt jag på ovan nämnda pass började frysa lite så jag tog mig en te kopp de vred om direkt i magen , ner från tornet och bakom en gran då hörde jag att de kom en bil från byn. Personen som körde den bilen såg mig och jag han se att han skrattade gott åt min prekära situation nå ja de kan jag bjuda på. En par timmar senare börjar jag bli lite sugen på fika och tänker att de blir bra. En tekopp och 3 mackor senare så vrider de om igen i magen. Ner från tornet bakom en gran då hör jag att de kommer en bil igen men denna gång från andra hållet de är samma förbannade bil med samma förare men denna gången var de på vippen att han kört av vägen då han skrattade så himla gott.
 
Gamla torn
Alla som jagar vet att gamla torn skall man undvika. Detta utspelade sig i byn jag bor i fick ett pass i Avan. Stövlade dit och skulle äntra tornet. Öken var är stegen. Regnade gjorde de så man ville sitta i tornet. Titta runt mig och där står ett annat torn perfekt de tar jag. De var ett högt torn måste jag erkänna. Lämnade bössan nere och upp med ryggsäcken när jag har tre steg kvar går steget jag står på av jag rensar hela stegen på väg ner. Efter tre besök hos naprapat var jag som ny.
 
Torv brytning

En gång gick jag med hundföraren till ett pass efter en rågång. Här skall du stå säger han och släppte hunden och gick. Men efter ett tag tyckte jag att mitt pass var fel placerad och ropade att jag flyttar tillbaka en bit . Gör de du blev svaret. Vad jag inte såg var tuvan som var precis framför mina fötter. Snavar omkull och skickar bösspipan rätt ner i myren där den fastnar . Ut med slutstycket och tittar i pipan helt tätt. Bara att söka en pinne som passar i pipan riva en tygbit av skjortan och ur kom en myr korv på 20 cm ok nu ren gå till passet jag tänkt mig då är de dags att bryta för ett annat område TYPIST.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.