Tipsdags: Hur man håller sina naglar friska

                                Hejsan Allihopa

Thats right, istället för att köpa massa tillgjorda oljar och kemikaliska nagelstärkare kan du göra dina egna 100% naturliga nagelprodukter, som också är väldigt billiga! Här är en lista på saker du säkert har i hemmet som man kan använda inom nagelvård:

Citron:

Använd citron om du har gula naglar. Citronsyran hjälpar att bleka bort det gula och missfärgade från nageln.
Gör detta kanske 1 gång i veckan 5-6 minuter

Vitlök:

Skippa alla onödiga kemikalier och gör din egna nail hardener! Den här blandingen funkar perfekt till dig som har lite pengar men sköra naglar. Ta en vitlöks-klyfta och pressa den sedan med en vitlökspress. Ta "moset" och gnugga sedan in det på naglarna, vänta ca 5 minuter innan du tvättar bort det. Gör ca 3ggr/månad. Gör detta helst innan du duschar, så slipper du lukten 😉


 
 
 

Ättikssprit:

Om du vill ha långa naglar snabbt så funkar det här bäst. Fråga mig inte varför, men det gör bara det, haha!
Doppa dina naglar i ättiksprit i ca 5 min/3gånger i veckan så kommer du se att dina naglar snart är långa.


Olivolja:

Torra och trasiga nagelband? Sköra och mjuka naglar? Då funkar olivolja jätte bra. Pensla på ett tunt lager innan du går och massera sedan in oljan innan du går och lägger dig så kommer du se att dina naglar blir fina och hårda inom en månad.

Ja, det var mina tips på hur man får fina naglar, dela gärna med era tips om ni har några. Alltid lika kul att läsa 🙂 Och yes, har faktiskt prövat allt detta själv, och det funkar faktiskt! Vissa lite bättre än andra, men de funkar. Så innan du ger upp hoppet, så pröva detta hemma.
 

HEEJDÅ// MEeeThats right, istället för att köpa massa tillgjorda oljar och kemikaliska nagelstärkare kan du göra dina egna 100% naturliga nagelprodukter, som också är väldigt billiga! Här är en lista på saker du säkert har i hemmet som man kan använda inom nagelvård:

 

Citron:

Använd citron om du har gula naglar. Citronsyran hjälpar att bleka bort det gula och missfärgade från nageln.
Gör detta kanske 1 gång i veckan 5-6 minuter

 

 

Vitlök:

Skippa alla onödiga kemikalier och gör din egna nail hardener! Den här blandingen funkar perfekt till dig som har lite pengar men sköra naglar. Ta en vitlöks-klyfta och pressa den sedan med en vitlökspress. Ta "moset" och gnugga sedan in det på naglarna, vänta ca 5 minuter innan du tvättar bort det. Gör ca 3ggr/månad. Gör detta helst innan du duschar, så slipper du lukten 😉

 

 

Ättikssprit:

Om du vill ha långa naglar snabbt så funkar det här bäst. Fråga mig inte varför, men det gör bara det, haha!
Doppa dina naglar i ättiksprit i ca 5 min/3gånger i veckan så kommer du se att dina naglar snart är långa.

 

 

 

Olivolja:

Torra och trasiga nagelband? Sköra och mjuka naglar? Då funkar olivolja jätte bra. Pensla på ett tunt lager innan du går och massera sedan in oljan innan du går och lägger dig så kommer du se att dina naglar blir fina och hårda inom en månad.

 

 

Ja, det var mina tips på hur man får fina naglar, dela gärna med era tips om ni har några. Alltid lika kul att läsa 🙂 Och yes, har faktiskt prövat allt detta själv, och det funkar faktiskt! Vissa lite bättre än andra, men de funkar. Så innan du ger upp hoppet, så pröva detta hemma.

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.