Storumans idrottsklubb

Ordföranden har ordet :-)

Hej alla!

Vi har startat en blogg kring all den verksamhet som pågår inom Storumans idrottsklubb. Vi hoppas att ni alla ska vara delaktiga genom att ge kommentarer kring de blogg inlägg som produceras. Den kommer att vara ett komplement till våran hemsida, här vi hoppas få in lite mera vardagliga saker som händer och inte bara inom det rent sportsliga. För att hålla Er uppdaterad på det sportsliga planet rekomenderas ni fortfarande besöka respektive sektions information på hemsidan.

Ett exempel är att försöka nå ut bättre med information om vilka fantastiska idrottsmän och kvinnor vi har, och naturligt vis om roliga och trevliga händelser i den breda ungdomsverksamhet som vi bedriver.

Hör av Er med kommentarer, Ni vet att en debatt piggar upp! Kanske ska vi lägga in ett anbud på camping verksamheten och bedriva en massa trevlig verksamhet runt den? Eller någon annan typ av samarbete? Naturligtvis med intentionerna att tjäna pengar till våra ungdomars verksamheter , men också som en del i Storumans näringsliv.

 

Mvh

Ulrik Dahlgren/Ordf huvudsektionen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.