Ytterligare norskt.

Stord Girls från Norge är motståndare denna eftermiddag. Vinner SSK så är de klara för åttondelsfinal.
Regnet har öst ner och med det ett blött och halt gräs.

Matchen har pågått 5 minuter och det är SSK som med en fri Tina enkelt rundar målvakten och därmed 1-0 till SSK.

Fortsatt markant bollinnehav av SSK. Ina bryter på mitten och levererar en bra pasning till Elin S. Tyvärr blåser domaren för offside.

Skottstatistik efter 10 minuter säger 5 skott på mål för SSK och 0 för norska Stord.

Nu ett bra anfall av SSK. Emila ruller enkelt bollen vidare till Elin S som löper längs kanten och slår ett inlägg. Tyvärr ingen SSK fot i närheten.

Norska Stord är upp och stör. Men SSK tar återtar ägandet av spelet.

1-0 efter 15 minuter till SSK.

Han knappt skriva meningen ovan innan Tina åter kommer fri och däremd 2-0 till SSK.

Håller SSK detta och därmed 3 poäng så är de klara för åttondelsfinal.

Elin E rycker på vänsterkanten och med sin berömda vänsterdoja trycker Elin in 3-0 .

Ja vet inte om man får skriva detta, men jag bedömer att de tre poängen är mycket nära, trots att det återstår mer än en halvlek.

SSK fortsätter att pressa på och skapar ett flertal målchanser.
Caroline vänder upp två i deras försvar och trycker iväg ett bra skott, precis utanför den
vänstra stolpen.

Samma sak gör nu Elin S och bollen stryker förbi målvakten och SSK leder nu med 4 mål mot 0.

Just nu spel mot ett mål och det är Norges mål.

SSK försvar tillåter ingen att komma förbi. Det är Elin R, Ofelia,, Kajsa och Elin som definitivt håller tätt.