80 AA Batterier Senare

Urkällan till allt vetande

Najjs med huckle?

Ja, det är väldigt mycket som händer just nu! Dagen började med de två diagnostiska proven som gick… ja dåligt. Hur skulle de annars kunnat gå. Jag hade sånna fina ambitioner att repetera matten i somras, räknade några tal, skrev till och med en fb-status uppdatering om det… men sen ja. Men proven gick inte lika dåligt som man skulle kunna tro och jag var inte jättedålig när jag jämförde med andra, vi var alla rätt kassa.

Sen blev det nolle-mottagning med tårta. Vi fick ett huckle och en kartongbit runt halsen där plus och minus upptecknas och det var där någonstans jag förstod tjusningen med att få bära en overall istället. Försökte knyta den coolare som en bandana, fick minuspoäng direkt.

Sen hittade jag böcker för 5kr/st på UB och köpte massa konstböcker och efter matten var klar gjorde jag en angenämn snabbvisit till en konstintresserad som ivrigt mottog böckerna.

Sen ikväll har det varit grillning och sånt. Fick massa plus för att jag gav komplimanger till tårtan och att jag badade. De tyckte jag var gjort av ett hårt virke som hoppade i först och klev upp sist. 🙂

Nu måste jag måla några timmar innan det blir dags för sömn och sen matte imorgon bitti igen.

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.