Assisterande tränare klar för Björklöven.

Då blev det bekräftat.

John Lind som tidigare tränat Skellefteås J18 & J20 lag byter till dom rätta färgerna.

Kontraktet är skrivet på 1år.

Från bjorkloven.com säger John och Jimmy följande.

 

– John Lind gör vår ledarstab komplett där vi vill vara 3 personer. Han  är en ung tränare men han har stor rutin trots sin ringa ålder. Det är en hungrig och och oerhört ambitiös tränare. Han passar dessutom väldigt bra in i det tänk vi har i Björklöven, säger Björklövens sportchef  Jimmy Blixt.

 

– Det känns verkligen skoj det  här. Jag är en tränare som gillar att få spelarna involverade och få ut det bästa ur så många som möjligt där dom har tydliga roller och plockar fram det dom är bra på. Jag tycker också att jag är prestigelös som tränare, säger John Lind.

– Det känns som att Björklöven har något bra på gång. Det blåser positiva vindar i föreningen och vi har ett bra lag. Det kändes bra redan när Jimmy Blixt hörde av sig första gången då det här är en bra utmaning med bra förutsättningar och ett härligt drag runt föreningen nu när man tagit sig upp från division 1 på ett bra sätt.

– Jag har spelat med både Jimmy Blixt och Jens Öhman och jag känner Mats Lavander väldigt väl. Har också spelat med Nicklas Johansson, Stefan Andersson, Per Hållberg och Stefan Öhman. Dessutom har jag tränat Jon Palmebjörk och Karl-Johan Lundström så jag känner till några stycken kring och i laget, avslutar John Lind.

 

Nu väntar man bara på att målvaktssidan ska bli komplett.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från Björklöven