Ramens fel?

Ishockey

Är en lagsport som spelas på is. Under användning av skridskor och klubba av trä, lätt kompositmaterial, glasfiber eller aluminium skall en vulkaniserad gummitrissa, puck, placeras i motståndarnas målbur. Ishockey kallas ofta bara hockey, vilket dock ibland kan förväxlas med den andra hockeysporten som i Sverige kallas landhockey. Ishockey tillhör också kategorin bollsport, och likt många andra lagsporter går spelet ut på att det lag som gör flest mål vinner.

Svårare än så är det inte?

Flest mål vinner…

Vi kan inte komma ifrån att vi har otroligt svårt att göra mål just nu.

***

Man skulle kunna skylla på att vi har otur, men har vi verkligen det?

Stolpe ut Stolpe in. Vi är såklart väldigt nära att avgöra men pucken hittar ramen istället gör Asplöven ett mål stolpe in och vinner med 3-2.

Men det är så mycket mer än så , vi äger tredje perioden totalt och ska såklart avgöra matchen när vi har 5 mot 3 & 5 mot 4 med mindre än 5 minuter kvar av matchen. Man kan inte få så mycket bättre läge för att vinna.

Vi tar inte chansen utan passar runt och passar runt.. Är grabbarna rädd för att skjuta?

Det var länge sen jag var på en match där publiken skriker skjut skjut så pass ofta ( så även jag )

Vart tog offerviljan och kämpaglöden som vi hade mot Djurgården vägen? Måste vi ligga under med 3-0 för att inse att det är bara att köra..