Hemma bra men borta bäst

Björklöven trivs verkligen på bortaplan den här säsongen. Det hör inte till vanligheterna när man följt laget dom senaste säsongerna.

Då kunde vi lika gärna förlora mot ”Mighty” Kovland och stora starka Sollefteå!!

***

Just nu är vi seriens tredje bästa hemma lag med 12 inspelade poäng. Bara 3 poäng ifrån Karlskrona som ligger på första platsen just nu.

Varför går det så bra på Bortaplan för Björklöven?

Igår fick vi otroligt mycket superlativ av Viasat gänget. Dom var verkligen imponerad av Björklövens bortaspel, vi fick se en lång genomgång i pausen om hur bra Löven klarar av att bryta VIK i uppspelnings fasen. Björklöven spelar klart alla situationer och låter inte VIK komma till dom farliga målchanserna.

Vi styr ut dom i hörnen och spelar en tight box framför eget mål.. Kanske inte det högsta underhållningsvärdet men ack så effektivt. 

***

Andrew gör en riktigt riktigt bra match i kassen. Det känns som att laget har börjat förstå hans spelstil och hjälper att städa framför kassen mycket bättre dom senaste matcherna.

-Tjena…..

***

Dom som ska leverera gjorde det direkt. Glödheta Stefan Andersson drar en grym macka & sätter rätt man i friläge. Tomten gör inget misstag utan sätter 1-0 redan efter 19 sekunder… Man han inte ens öppna chipspåsen…

***

Emil Wrenman gör sitt första mål i Hockeyallsvenskan med 59 sekunder kvar av första perioden. Otroligt jobbigt för VIK att släppa in målet just innan paus. Men vi har släppt in dom målen i alldeles för många matcher själv så det känns rättvist att vi får göra ett skitmål själv..

paddel

Självklart ska Emil ha paddeln efter sitt första mål…

***

Vi vinner även klackmatchen klart. Det är ganska härligt att höra ett högt jubel när Björklöven gör mål på bortaplan match efter match.

Björklöven har dom bästa fansen i Sverige.. Det är sen gammalt.

***

Markus Lundberg utgår med hjärnskakning efter 2 fula tacklingar mot huvudet av Andreas Lindh. Det här måste disciplinnämnden granska i efterhand.. Blir nästan mer arg när jag hör hur Viasat kommentatorer försvarar Lindh.. Blind eller?

***

Sugen på att se målen igen? Klicka här.. Presskonferens hittar ni här ..

 – Let´s get another homewin! 

Lyssna på Andrew och kom och heja fram laget till nästa seger..

Biljetter hittar du här

 

2 kommentarer

    • Jesper Nilsson (inläggsförfattare)

      Läste den tidigare.
      Det är bara pinsamt att dom säger att det är en filmning…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från Björklöven