#Viskauppigen

Någon som vill att kvalserien ska vara slut nu? 

Tingsryd & Löven till allsvenskan man skulle inte tacka nej direkt.

Visst vi vinner inte kvalserien men det kan vi nog leva med..

 

Hur kommer det att gå då?

Ja den som visste men hjärnan säger att det är vårat år. Äntligen ska vi få med oss medgång och framgång. Det har varit tufft att vara lövensupporter dom senaste åren.

Men på något sett är det fullkomligt underbart , tänk vad tråkigt att hålla på tex Modo?

Visst dom råkade ta ett guld för något år sedan.

Dom flesta av mina kompisar håller på just MoDo jag kan inte klandra dom men det är knappast lika roligt som att hålla på Löven.

MoDo du vet vad du får , du har en bra Arena – Ett Elitserielag som år efter efter år är stabila och håller sig kvar. Men det är knappast lika känsloladdat!!

Tänk om vi bytte plats. Det skulle inte vara lika roligt & så härligt ångestladdat som det är nu. Vi skulle hänga på en skör tråd på att åka ut mot kaffe laget. Förmodligen skulle vi göra det med 4-1 i matcher som det verkar just nu.

Inte skulle det vara lika roligt som vi har nu? Även om man är nervös och tänker hockey hela hela tiden. Men det är UNDERBART. Jag älskar det , visst tjejen kanske inte avgudar mitt intresse helt ut. Chefen är nog inte nöjd att jag sitter och skriver en text som typ 3 pers kommer att läsa mitt under brinnade sältid…

 

På tal om Chefen.. Har 500 kr att hämta ut av han. Om löven går upp får jag 500 spänn om dom inte går upp är det jag som springer och tar ut den till han.

Vinner jag? Den som det visste..

#Viskauppigen

Vinnare skapar Vinnare
 

 

 

 

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Beppo

    Håll upp tempot svartalf mycket har du rätt i men det där om vi inte vinner serien glöm det! Vad bygger jag detta på? Jo flerårig rutin från att kunna läsa vad som är viktigt i en kvalserie 1: Släpp in lite mål 2: Vinn hemma ta poäng borta 3: förmåga att vinna jämna matcher allt detta har dagens Björklöven i motsats till föregående år. Så min slutsats blir att inget lag i denna serie är bättre än oss på detta eller hur? Vill för övrigt tacka för en utmärkt blogg din Beppo!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Senaste inläggen
Kategorier
Arkiv
RSS Nytt från Björklöven