Agneta Nordin, Åsele

Snöslask igen

Åkte väg till jobbet vid 7-tiden och lite ljusare väder var det än i går. Efter genomgång av e-post och några korta besök var det dags att åka till Lycksele. Jag tog kompledigt halva dagen och skjutsade min mor till lasarettet för kontroll av öron och ögon. Ett mycket positivt besök för hör och häpna hon får köra bil igen när hon fått sina nya glasögon trots sina 89 år. Livet blev lite roligare igen trots att jag hade bråttom hem så det gick undan och det var väldigt slirigt men hon kommenterade det inte.
Väl hemma på kontoret hade jag en träff med Lollo och Janne som var några av samarbetspartnerna under DraghundsVM när vi arbetade nästan dygnet runt just dessa dagar ifjol. Så här i efterhand är det svårt att förstå att vi orkade med arbetsbördan under de mest hektiska veckorna.
Huvudorsaken till att de var här var att de skulle föreläsa om skötsel av hundar av alla de slag. Det blev en mycket välbesökt föreläsning. Jag gissar att det var fler än 50 personer i föreläsningsalen och det är vi inte bortskämda med i Åsele.
Parallellt var det ett möte för att förnya byarådet och min förhoppning är att det blir en drivande styrelse, som får byarna att jobba med byautveckling, vilket inte är det lättaste här i världen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.