Agneta Nordin, Åsele

Påsken är över

Nu har alla gäster åkt och det blev lite tomt ibyn. Däremot har grabbarna i byn kommit igång med att transportera ut våra fantastiska skärmskydd som skall locka turister, gäster och bybor till fina naturvandringar, kanoting, båtturer sommartid och skoterturer på vintern. Idag sätts det fjärde upp och sedan är två liggande till dess att det blir snöfritt så att det går att finna de mest perfekta ställena. Vi har tur att det finns flera som tar sin skoter, lastar och kör ut flera dagar denna vecka. Men det är ju inte klart för att de är utkörda och uppsatta! Sedan skall det inhandlas plåttak mm och läggas på. Det blir nog ett par veckors jobb för att allting skall vara klart.
På måndag är det informationsdag här på lärcentra för att hjälpa blivande studenter att söka in vid högskolorna och jag försöker ta fram så mycket informationsmaterial som möjligt eftersom det är inte alltid lätt att veta vad man vill bli!
Det finns otroligt många kurser som går att läsa på distans så jag förstår att det kan vara svårt att välja vad som passar en bäst.
I morgon börjar i alla fall föreläsningarna via telebild om kursen ’Att skapa upplevelser. Vi har flera intresserade här i Åsele och jag känner att det kan bli ett nätverk för tillväxt i framtiden inom vår region.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.